Slobodna radna mjesta

Tražimo hitno:

Voditelj radova vodećeg podopolagačkog poduzeća u RH
OPIS POSLA:
Kontrola izvođenja podopolagačkih radova na objektu, praćenje dinamike izgradnje objekata, koordinacija izrade projektne dokumentacije.
Odgovornost za kvalitetu radova,rokove realizacije,troškove i optimalno korištenje resursa na gradilištu.
Kontakti sa naručiocem poslova. Izvještavanje Uprave o realizaciji poslova.
Potrebna znanja i kvalifikacije
Dobro poznavanje rada na kompjuteru u programima MS Office (Word i Excel)
Odgovornost, snalažljivost, sklonost timskom radu.
Organiziranost, pedantnost i ažurnost, inicijativnost, entuzijazam, energičnost i spremnost za savladavanje prepreka u postizanju poslovnih ciljeva.
Vještine u upravljanju i izvrsna usmena komunikacija sa ljudima.Sklonost učenju, kreativnost, dinamičnost i efikasnost u radu. Iskustvo poželjno ali ne i neophodno.
Prednost znanje engleskog jezika.
Drvni tehničar ili drvno tehnološki inženjer

Posebne pogodnosti : Profesionalno organizirana firma liderskih ambicija,dugogodišnje iskustvo i vrlo dobre reference na izvedenim objektima, sa visokim rastom poslovanja,dobrim meðuljudskim odnosima koja omogućava razvoj kompetencija u tehničkom i menadžerskom znanju i vještinama.Solidna primanja.
 
Budući da veliku pažnju posvećujemo zapošljavanju i selektiranju kvalitetnih kadrova, uspijevamo postići visok nivo kvalitete, međuljudskih odnosa i motiviranosti. Zaposlenicima nudimo stalan i siguran posao sa prijavom na neodređeno vrijeme te motivirajućom i redovitom plaćom.Svi djelatnici obično u kratkom vremenu stručno napreduju, proširuju znanja i uče nove vještine što se naravno pozitivno odražava na razvoj njihove karijere i plaću.
kontakt: ivo@parketi.hr