Profil Poslodavca

Arkada je vodeće podopolagačko poduzeće u Hrvatskoj sa 12-godišnjim poslovanjem usmjerenom ka rastu i razvoju. Širom Hrvatske možete naići na zadovoljne investitore kojima smo ugradili parkete, sportske podove, kompjuterske, PVC i gumene podove, tepihe, terase, drvene fasade, stubišta…Zastupajući vodeće proizvođače na polju podova, materijala za podove i alata uspijevamo dostizati visoki nivo kvalitetei konkurentnosti istovremeno osiguravajući najbolje uvjete rada u Hrvatskoj.
Svoju djelatnost proširujemo otvaranjem proizvodnje ekskluzivnih vrsta podova na području Županje.

Zašto raditi u ARKADI?

Značenje i ulogu zaposlenika i njihovih znanja za uspjeh i razvoj ARKADA je odavno prepoznala, i zato upravo u znanje usmjerava značajne napore i sredstva. Rad u našoj tvrtki omogućuje zaposlenicima stalno napredovanje u znanjima i karijeri u okruženju koje potiče kvalitetan timski rad i ugodnu radnu atmosferu.Za rad u ARKADI ključna je upravo riječ “tim”: Poticanje promjena, s ciljem stvaranja nove vrijednosti za klijente ARKADE i osobni razvoj zaposlenika.
Posebno cijenimo izvrsnost te nagrađujemo zaposlenike koji postižu nadprosječne rezultate.

Što očekujemo?

ARKADA od svih svojih zaposlenika očekuje da svojim ponašanjem podržavaju temeljne vrijednosti tvrtke: inovativnost i kreativnost, usmjerenost na korisnika, poštenje, timski rad te dijeljenje znanja. To ukratko znači da, dijeleći znanja s kolegama i članovima tima, iznova nastoje unaprijediti načine rada, da njihovi proizvodi i usluge budu iznad očekivanja korisnika te da u svemu što rade poštuju stroge etičke standarde. Timski rad, koji poslovanje čini utemeljenim na suradnji među kolegama, međusobnom povjerenju te radovanju pojedinačnim i zajedničkim uspjesima. Zaposlenici su svjesni kako isključivo zajedničkim naporima mogu doći do pozitivnih rezultata.
Orijentacija na ostvarivanje poslovnih rezultata, pri čemu naši zaposlenici djeluju aktivno, odgovorno i s inicijativom..

Želite nam se pridružiti?

Ukoliko biste željeli pridružiti se našem timu, pozivamo Vas da, neovisno o tome imamo li u tom trenutku otvoren natječaj koji bi odgovarao Vašim interesima, ostavite svoje podatke u našoj bazi kandidata na www.parketi.hr ili pošaljete svoju ponudu na adresu: Arkada d.o.o. , Harambašićeva 10, 10000 Zagreb