Zašto guma u bolnici?

HIGIJENSKI IZBOR

Za bolnice,idealan izbor jer je gust i neporozan materijal,lak za održavanje i čišćenje.Za razliku od drugih materijala,guma nije prijemnjiva za bacile ,bakterije i ostale mikroorganizme.Kao i već spomenuto, udobnost pri hodanju,zvučna izolacija,robustnost i mnoge druge osobine krase ovaj ,pomalo zapostavljeni materijal.

Studsystem BS  Classic&Strong

Ukoliko planirate izgradnju novih zdravstvenih ustanova ili obnavaljanje postojećih prostora Artigo gumeni podovi mogu Vam pomoći da dostignete izazov kreiranja prijateljskog, umirujućeg okoliša.Otkrit ćete da Artigo proizvodi i paleta boja nude svestranost koju tražite od izdržljivih, ekološki prihvatljivih sistema podnih obloga koji mogu odgovoriti na vaše kompleksne funkcionalne i dizajn potrebe i izdržati najstrože zahtjeve za stalnu sigurnost i pouzdanost.

PREDNOSTI ARTIGO PODOVA:

– Niski troškovi održavanja- nije potrebno voskanje

– Otporan na prljavštinu i boje

– Superiorna otpornost na habanje- trajno otporni

– Mogućnost zavarivanja spojeva

– Izvanredna udobnost na podu

– Protukliznost

– Superiorne boje i dizajn

Higijenski od zida do zida sa sanitarnim kutnim lajsnama koje mogu biti zavarene za pod. Postavljanje je uredno i brzo bez rezanja kutova zato što sanitarne lajsne uključuju već zavarene unutarnje i vanjske kutove. Podnožje koje se neće slomiti ili skvrčiti, štiti zidove od grubih tretmana sa strojevima za čišćenje i daje prostoru izgled profesionalne obrade. Dostupne u svim debljinama da bi se slagale sa podnim oblogama.
Plansystem i Studsystem sa svojim atraktivnim paletama boja i raličitim strukturama površine, nude kreativnim dizajnerima interijera široke mogućnosti da primjene svoje vlastite ideje.