Plansystem

PlanSystem2

PLANSYSTEM I STUDSYSTEM

Upotreba ovih sistema od strane svjetski slavnih arhitekata nije omogućilo samo prestižne reference, već i priznanje pouzdanosti PlanSystema i StudSystema i njihovih sposobnosti da zadovolje najstrože zahtjeve.

Destljećima, milijuni ljudi hodaju po milijunima kvadrata PlanSystem i StudSystem podnih obloga širom svijeta.

POVRŠINA,TEKSTURE,BOJE

Uz tradicionalne površine, razvijeni su novi glatki i reljefni podovi nudeći širok izbor i jednobojnih i višebojnih sa neusmjerenim dizajnom.

SVESTRANOST

PlanSystem i StudSystem podovi zadovoljavaju i estetske zahtjeve i funkcionalne potrebe kod izvedbe. Zračne luke, butici, sveučilišta i shopping centri, željeznički kolodvori i kazališta, banke i podzemne željeznice posvuda koriste PlanSystem i StudSystem koji se uvijek proizvode prema odavna prokušanim tradicionalnim metodama kombiniranim sa modernom tehnologijom Artigo podnih obloga od gume.

Plansystem3

 

 

 

 
PLANSYSTEM I STUDSYSTEM EKOLOŠKI PRIHVATLJIVIPlanSystem i StudSystem podne obloge izrađene su od najkvalitetnije prirodne i sintetičke gume pojačane sa mineralnim punilima i pigmentima boja, probranih iz supstanci koje ne uzrokuju negativne učinke na okoliš u toku proizvodnje i tokom životnog ciklusa proizvoda.
PlanSystem i StudSystem podne obloge ne sadrže:- PVC
– halogene
– plastične monomere
– formaldehide
– azbest
– kadmij
– CFCOsnovne sirovine su prirodna ili sintetička guma ( koja se dobiva iz taloga od proizvodnje benzina ).Proces proizvodnje PlanSystem i StudSystem podnih obloga ne koristi niti proizvodi bilo koji tip jako zagađujućih supstanci s obzirom na to da je temeljen uglavnom na toplinskim i mehaničkim procesima.
Boje koje se koriste uglavnom su napravljene od anorganskih, ekološki lako razgradivih supstanci.PlanSystem i StudSystem gumeni podovi ne sadrže niti jedan element koji može otpuštati zagađujuće supstance. Na kraju njihovog dugog životnog ciklusa, oni se prerađuju kao čvrsti urbani otpad ( mogu biti i spaljeni vraćajući tako energiju uloženu u njih ) i stoga mogu lako biti odloženi na uobičajena odlagališta smeća.

 

 

PlanSystem

 

 

 
EUROPSKA KLASIFIKACIJAEuropski standard EN 685 postavlja temeljna obilježja za elastične podne obloge i relevantnu klasifikaciju prema njihovoj primjeni.
Standardi pružaju vodstvo projektantima i korisnicima koje im omogućuje odabir prikladne podne obloge za određene potrebe.
PlanSystem i StudSystem gumeni podovi zadovoljavaju međunarodne standarde u svojim fizičkim i mehaničkim svojstvima ispunjavajući tako zahtijevane perfomanse. Većina naših proizvoda atestirana je prema francuskim (U4 P3 E2 C1) standardima.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

KLASA SIMBOL PROMET PRIMJERI
KUĆNA UPOTREBA PROSTOR ZA OBITAVANJE
21 21 Umjeren Spavaće sobe
22 22 Redovit Dnevne sobe, Ulazni hodnici
23 23 Jak Ulazni prostori
POSLOVNA PRIMJENA PROSTORI ZA JAVNU I POSLOVNU UPOTREBU
31 31 Umjeren Konferencijske dvorane, mali uredi, spavaće sobe, hoteli
32 32 Redovit Učionice, mali uredi, butici
33 33 Jak Škole, hodnici, robne kuće, uredi javnih službi
34 34 Izuzetno jak Zračne luke, stanice višenamjenske dvorane
INDUSTRIJSKA PRIMJENA PROSTORI ZA INDUSTRIJSKO KORIŠTENJE
41 41 Umjeren Elektroničke radionice, čistionice, telefonske centrale, kompjuterske sobe
42 42 Redovit Skladišta
43 43 Jak PROIZVODNE HALE
SPECIJALNA PRIMJENA
carrelli Stolice na kotačima
antistatico Antistatik
statico-dissip Elektroprovodljiv