Lios ulja za parkete

001x1

ZAŠTO LIOS BIOIL?

Sa cjelokupnom paletom proizvoda BIOIL ulja za tretiranje,LIOS je vrhunsko postignuće primjenjenih istraživanja u korištenju ekstraktnih ulja iz biljnih sjemenki i prirodnih voskova kao vezivnih sredstava.
U suradnji sa zdravstvenim centrima,istraživači su razvili po okoliš neškodljiva rješenja sa LIOS BIOIL uljima,stavljajući na prvo mjesto utjecaj na zdravlje.
Veliki izazovi u istraživanju su i razlog što se na tržištu pojavljuju i proizvodi koji ne odgovaraju čak niti minimalnim standardima kvalitete i utjecaja na ljudsko zdravlje.Današnji običaji poslovanja određuju,čak potiču kvantitetu na štetu kvalitete proizvoda.Na tržistu se danas nalazi cijela ponuda prizvoda koji se reklamiraju : “Na prirodnoj bazi”,međutim,pošto o proizvodu odlučuju kupci,takvi proizvodi dugoročno ne opstaju na tržištu.CHIMIVER sa linijom LIOS BIOIL,odlučno drži do tradicionalnih vrijednosti,počevši sa kvalitetom i neškodljivošću.

 

 

 

 

 

LIOS ulja

LIOS BIOIL

Prozirno,prirodno obojeno ulje za tretman drvenih podova.Primjena: valjak 2,5 mm (crni),gumena špahtla,krpa za poliranje ili spužva.
Sušenje: 12-24 sata Pokrivnost:40-50 m2/lit

LIOS BIOIL FISSATIVO

Posebni proizvod,primjenjen na drveni pod,koji je prethodno tretiran LIOS BIOIL-om,daje dodatnu otpornost na vodu i olakšava održavanje poda. Primjena: meka pamučna krpa. Pokrivnost: 30m2/lit

LIOS CERA

Čvrsti vosak za završno voštenje.
Primjena: gumena špahtla,podni polirač,krpa ili spužva. Pokrivnost: 25-30 m2/lit

LIOS SOFT BALM

Hranjivo sredstvo za održavanje podova tretiranih sa LIOS BIOIL+LIOS BALM FIXATIVE.
Primjena: krpa. Preporučeni međuperiod: 15/30 dana. Razrijeđivanje: 10-15 doza-zatvarača na litru vode.

LIOS KRONOS

Intenzivni čistač poda,tretiranog i održavanog sa LIOS BIOIL+LIOS BALM FIXATIVE.Primjena: meka krpa. Međuperiod:30/60 dana
Razrijeđivanje: 3-5 doza-zatvarača na litru vode

LIOS TALITA

Ulje za održavanje i obnavljanje poda tretiranog sa LIOS BIOIL+LIOS BALM FIXATIVE.Primjena: meka krpa.Sušenje: 30 min.
Preporučen međuperiod: 6 mjeseci

LIOS RITOCCO

Završni ublaživač u boji,za obnavljanje ograničenog područja,tretiranog sa LIOS BIOIL+LIOS BALM FIXATIVE,koji je djelomično oštećen.
Dostupno u svim bojama palete LIOS BIOIL COLOR

Teh. podaci(*pdf)